Wild Harmony

Rätt bra att ha en ficklampa

Något som är bra att ha hemma, det är minst en ficklampa. Om du vill hitta bästa ficklampan, kolla då in bastitest24. Det är ju rätt bra att ha en sådan, till exempel om strömmen skulle gå därhemma. Se även till att ha batterier hemma med att byta med så klart. Det finns även en massa andra tillfällen då det är bra att ha en ficklampa. Visst kan man använda sin mobils ficklampa, men för bästa ljuset så är det rätt smart att köpa en separat ficklampa. 

Du kan ha nytta av en ficklampa om du behöver ljus i mörka utrymmen, om du behöver ta dig upp på vinden eller under husets grund till exempel. 

Smart ha flera ficklampor

Det är rätt bra att ha flera olika ficklampor, i olika storlekar. Ha gärna en liggande i bilen och en i garaget samt ett par i hemmet. I bilen är det bra om du får stopp på bilen och det är mörkt ute. Det för att kunna se under huven vad som eventuellt felar.

Att ha med en ficklampa ut i skogen är även det bra. Om du motionerar på kvällen kan det dock vara smartare med en pannlampa. Det är ju en form av ficklampa som sätts fast på huvudet så att du slipper att hålla i den.

Se även till som sagt att ha passande batterier hemma att byta ut med om ficklampans egna tar slut. 

28 Aug 2021