Wild Harmony

Smart med en hundbilstol

Du som vill ha med dig din hund i bilen, du måste se till så att hunden kan åka med på ett säkert sätt. En del föredrar att ha hunden i en bur bak i bilen, men du som vill ha hunden inne i bilen, du kan satsa på en så kallad hundbilstol. På sidan bästaprodukterna.com kan du jämföra olika bilsäten för hundar. 

En hundbilstol eller bilsäte för hund gör att din hund sitter säkert så väl som bekvämt. Det kan vara ett bättre alternativ än att bara låta hunden ha en sele eller bältre i sätet. Särskilt mindre hundar gillar att kunna komma upp och kunna se ut och det är vad de kan göra med ett bilsäte.

Fördelar med en hundbilstol 

Det finns många fördelar med att satsa på en hundbilstol. Den är oftast upphöjd, så att din hund kan se ut och det minskar ju risken för åksjuka. En annan fördel är att den är bekväm för hunden att sitta på eller ligga på. Det är oftast en vadderad votten samt väggar på den. 

En hundbilstol ser även till att skydda din bil på bra sätt, så att inget hår eller smuts kommer i sätet på bilen. Stolen i sig ser även till att skydda din hund. Det eftersom du spänner fast den i sätet samt spänner sedan fast din hund med en sele i stolen. 

En ytterligare fördel är att den är superenkel att ta med och att sätta in eller ta ur bilen. 

17 Feb 2023