Wild Harmony

Behöver du må bättre?

Om man mår dåligt så påverkas både kroppen, själen och utseendet. Ett steg för att må bra är att äta naturliga tillskott och på så vis tillföra kroppen viktigta ämnen. Det i sin tur gör att du kommer känna dig mer välmående.En bra produkt att äta är Manuka honung som du kan köpa hos iforma.se. Honung har faktiskt använts sedan urminnes tider för att behandla olika sjukdomar. På 1900-talet upptäckte forskare att honung har antibakteriella egenskaper. Manuka honung kommer från Nya Zeeland, där bin som pollinerar Manukabusken avger denna speciella honung. Du kan använda honungen både utvärtes och invärtes. Mot hosta, förkylningar, virus, problem med magen, öppna sår och brännskador. Använd gärna honung i förebyggande syfte, bre ett lager på din frukostmacka!

Sprängticka en folkmedicin

Sprängticka är en slags svamp som man hittar på björkträd, där den parasiterar. Det går inte att använda den före den mognat, först efter flera år. Den används som en form av medicin. Sprängticka har i många århundranden använts som folkmedicin ibland annat Ryssland, Polen, Kina och flera baltiska länder. Chaga är ett annat namn på sprängticka och enligt kinesisk tradition använder man den för att få en hälsosam balans och för att främja livslängden. I Ryssland användes den som en tonic, vilket den görs än idag, samt mot sjukdomar i sjukdomar i mage, hjärta och lever.

Beställ dina produkter hos Iforma

iforma.se har ett stort utbud av hälsokost, rawfood och övriga tillskott för både gammal och ung. Här kan du beställa produkter som får dig att må bättre!

21 Feb 2016