Wild Harmony

Bo i Spanien vore väl nåt?

Vem har inte någon gång drömt om att kunna flytta utomlands? Jag tror att den längtan finns hos många. Jag för egen del skulle kunna tänka mig att flytta till Spanien. Just detta land har ju så mycket att erbjuda menar jag. Sedan finns det så många olika delar av Spanien att välja mellan. Dels Spanien i sig, men sen även alla de öar, som tillhör Spanien finns ju. En stor grej med att bo i Spanien är ju att man får så mycket bättre väder, sen är det ju fantastisk fotboll om inte annat!

Testa semester först?

Det är ett stort steg att flytta till Spanien. Det bästa man kan göra för att hitta den plats man skulle vilja bo på, är ju att testa att ha semester där. Nu är det ju inte samma sak med semester som att vara bofast kanske, men det ger en god uppfattning om området man befinner sig i. Det bästa är att bege sig till ställen där det är mycket lokalbefolkning. Det ger en mer rättvis bild av ett land än att vara på de uttalade turiststråken.

Hur går man tillväga?

Om man vill flytta till Spanien, så ska man nog fundera på om man ska göra det helårsvis, eller bara delar av året. Det finns lite olika lagar och regler kring en flytt på det viset. Som tur så finns det gott om olika sidor på nätet som kan vägleda hur man ska flytta.

13 May 2018