Wild Harmony

Ett annorlunda äventyr

Att åka hundspann är ett slags äventyr som även ger härliga naturupplevelser och en nära kontakt med djuren. Om du är sugen på ett äventyr som inte är lika kall, så ska du bege dig till Brasilien och Amazonas med Inca Tours. Brasilien är störst i Sydamerika och detta land har mycket att erbjuda. Gå på karneval i Rio de Janeiro eller upptäck den fantastiska kulturen och arkitekturen. Halva Brasiliens yta täcks av Amazonas regnskogar. Här hittar du massor av flora och fauna som troligen är den artrikaste i världen. Man har inte ens kunnat kartlägga alla arter som finns här.Med Inca Tours kan du uppleva Brasiliens alla sidor.

Fantastiska Brasilien

Inca Tours erbjuder en resa till Brasilien som är riktigt innehållsrik och du får bland annat uppleva:

Att uppleva Amazonas kan även erbjuda ett äventyr utöver det vanliga. Vad sägs om alligatorjakt eller träffa på farliga djur i regnskogen.

Boka en resa med Inca Tours

Brasilien passar att resa till, året om. Du hittar alla Inca Tours resor till Brasilien på deras hemsida. Dessutom hittar du andra resor inom Sydamerika och Latinamerika. Du kan även boka resor till Bolivia, Peru, Costa Rica och många fler. Alla resmål som Inca erbjuder finns det personliga erfarenheter av och du kan få många goda tips och råd på hur du skräddarsyr en egen resa.

15 Jan 2016